رشد ۴۳ درصدی بیمه اتکایی بپاس

حق بیمه صادره شرکت بیمه پاسارگاد در آبان ۱۴۰۲ نسبت به آبان ۱۴۰۱ رشدی ۴۳ درصدی را به همراه داشت.

حق بیمه صادره این شرکت بیمه‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹ هزار و ۱۴۴ میلیارد و ۳۵۶ میلیون ریال بود که در آبان ۱۴۰۲ به ۱۳ هزار و ۷۴ میلیارد و ۴۵۹ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

حق بیمه صادره “بپاس” در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل از آن که ۱۰ هزار و ۲۷۵ میلیارد و ۵۹۲ میلیون ریال بود با رشدی ۲۷ درصدی همراه شد.

در آبان ۱۴۰۲ از مجموع حق بیمه صادره، ۴۱ درصد به رشته زندگی اندوخته‌دار، ۱۳ درصد به ثالث اجباری، ۱۲ درصد به درمان و مابقی نیز به سایر رشته‌های این شرکت بیمه‌ای تعلق داشت.

از مجموع حق بیمه صادره “بپاس” در آبان ۱۴۰۱ نیز ۴۵ درصد به زندگی اندوخته‌دار و ۱۳ درصد به ثالث اجباری تعلق داشت.

در مهر ۱۴۰۲، زندگی اندوخته‌دار ۴۷ درصد و ثالث اجباری ۱۵ درصد از مجموع حق بیمه صادره این شرکت بیمه‌ای را به خود اختصاص داد.

هزینه‌های حاصل از خسارت پرداختی این شرکت بیمه‌ای در آبان ۱۴۰۲ نسبت به آبان ۱۴۰۱، ۱۱ درصد افزایش نمود.

هزینه حاصل از خسارت پرداختی “بپاس” در آبان ۱۴۰۱، دو هزار و ۶۸۶ میلیارد و ۷۹ میلیون ریال بود.

در آبان ۱۴۰۲ هزینه‌های حاصل از خسارات پرداختی بیمه پاسارگاد به چهار هزار و ۹۴۱ میلیارد و ۲۲۹ میلیون ریال رسید.

هزینه‌های حاصل از خسارات پرداختی بیمه پاسارگاد در آبان ۱۴۰۲ به نسبت مهر ۱۴۰۲، با افزایش ۱۱ درصدی همراه شد.

هزینه‌های حاصل از خسارات پرداختی بیمه پاسارگاد در مهر ۱۴۰۲، چهار هزار و ۴۵۱ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال بود.

حاصل کسر هزینه‌های حاصل از خسارات پرداختی از درآمد حق بیمه صادره در آبان ۱۴۰۲ نسبت به آبان ۱۴۰۱ با رشدی حدود ۲۶ درصد همراه گردید.

مابه‌التفاوت هزینه حاصل از خسارات پرداختی از حق بیمه صادره آن در آبان ۱۴۰۲، هشت هزار و ۱۳۳ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال بود.

در آبان ۱۴۰۱، با کسر هزینه خسارات پرداختی از حق بیمه صادره مبلغی معادل با شش هزار و ۴۵۸ میلیارد و ۲۷۷ میلیون ریال حاصل شد.

با کسر خسارات پرداختی از حق بیمه اتکایی این شرکت در آبان ۱۴۰۲ نسبت به مهر ۱۴۰۲ شاهد رشدی ۴۰ درصدی خواهیم بود.

مابه‌التفاوت هزینه حاصل از خسارات پرداختی این شرکت از حق بیمه اتکایی آن در مهر ۱۴۰۲ معادل با پنج هزار و ۸۲۴ میلیارد و ۹۷ میلیون ریال بود.

از صد درصد خسارات پرداختی این شرکت در آبان ۱۴۰۲، ۲۹ درصد به ثالث اجباری، ۲۴ درصد به درمان و ۲۲ درصد به زندگی اندوخته‌دار اختصاص داشت.

در آبان ۱۴۰۱ نیز از مجموع هزینه‌های حاصل از خسارات پرداختی ۲۸ درصد به ثالث اجباری، ۲۵ درصد زندگی اندوخته‌دار و ۲۲ درصد به درمان اختصاص دارد.

در مهر ۱۴۰۲ نیز از مجموع خسارت پرداختی بیمه پاسارگاد، ۲۸ درصد به ثالث اجباری، ۲۴ درصد به درمان و ۲۲ درصد به زندگی اندوخته‌دار اختصاص داشت.

Related posts

وسعت بیشتر سبد محصولات شرکت فولاد و نورد سبا

یاد رئیس جمهور خوب ما در بلندای تاریخ/یک سال گذشت از پرواز مردان آسمانی؛ دل‌ها هنوز بی‌قرار و خاطره‌شان زنده‌تر از همیشه

رشد سودآوری و بهینه‌سازی پرتفوی؛ تثبیت موقعیت بیمه نوین در مسیر توسعه پایدار