پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، فرصتی گرانبها و مغتنم برای ایجاد زنجیره ارتباطی بین شرکت های بزرگ فولادی و مجموعه های تولیدی و صنعتی دانش بنیان

اگرچه موانع موجود در مسیر بومی‌سازی فنآوری در کشور ایران نیـزماننـد سـایر کشـور‌های رو بـه پیشرفت وجود مسائل ویژه‌ای مانند تحریم، از اهمیت بیشتری برخـوردار اسـت. اما در زنجیره تأمین فولاد در کشور با وجود همه مشکلات و نیازمندی‌ها، اکنون می‌توان ادعا کرد بین ۷۰ تا ۸۰ درصد در کل زنجیره تولید فولاد خود کفایی وجود دارد.

از این روی با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال‌های گذشته و رشد صنعت فولاد، اکنون تا حدود زیادی در این صنعت خودکفا شده و با وجود همه فشار‌های بین‌المللی و مشکلات، تبدیل به یکی از صادر‌کنندگان مطرح آن در جهان شده‌ایم.

و اما … امروزه موضوع بومی‌سازی در بخش‌های زیادی از فرآیند تولید فولاد در کشور، چه در تأمین تجهیزات، تأمین مواد اولیه، تأمین مواد مصرفی و غیره رشد چشمگیر و پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم، اما هم چنان در برخی تجهیزات حیاتی و اصلی آن در اقلام مصرفی، خطوط تولید، قطعات و لوازم یدکی، ارزبری و وابستگی وجود دارد.

بر این باوریم، که یرگزاری رویداد‌های ملی و بین‌المللی همچون جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد فرصتی گرانب‌ها و مغتنم برای ایجاد زنجیره ارتباطی بین شرکت‌های بزرگ فولادی و تولید‌کنندگان و مجموعه‌های دانش بنیان می‌باشد تا با اشتراک و شناخت نیازمندی‌های بازار فولاد کشور از توان تولید‌کنندگان داخلی در راستای بومی‌سازی دانش و تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد گامی هر چند کوچک به سوی پیشرفت و خودکفایی برداریم.

محمد مدنی فر
مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان

Related posts

اینفوگراف: نوآوری‌های فولاد مبارکه برای تولید محصولات مناسب محیط ترش (مقاوم به خوردگی) / مشخصات فنی فولادهای مناسب برای محیط‌های ترش

تقویت تجارت دریایی؛ امضای تفاهم‌نامه تداوم حمل کانتینری بین کشتیرانی شستا و بندر چابهار

پیشروی 18 درصدی و نصب تجهیزات جدید؛ شتاب در توسعه معادن زیرزمینی زغال سنگ پروده طبس