هزارخانی دبیر کل بنیاد جهانی انرژی گفت: انتقال تکنولوژیهای پیشرفته همیشه مدنظر ما بوده و خواهد بود، برای رسیدن به توسعه پایدار، نیازمند استفاده از فناوریهای نوین هستیم و بنیاد جهانی انرژی این قول را داده است که هر دانش و تجهیزاتی ایران نیاز داشته باشد را در اختیار کشور قرار دهد.
او گفت: خوشبختانه کشور ما دارای انرژیهای خوبی است که متأسفانه نگاه مستمر و ویژهای به این منبع خدادای نشده و همیشه ما به سمت خام فروشی رفتهایم. سرمایه کشور محدود به معادن مس، نفت، گاز و سایر مواد معدنی یا صنایع نیست بلکه نیروی انسانی مهمترین سرمایه است؛ در دنیا نیز کشورهایی که برای سرمایه انسانی برنامه مناسب دارند، پیشرفت میکنند.
هزارخانی گفت: در بحث برق دانشهای جدیدی پیش آمده، ولی هنوز ما روش قدیم و مازوت را داریم. امروز دنیا در بحث انرژی حرف اول را میزند و برای تغییر و تحول نیازمند سرمایهگذاری عظیم هستیم.
او گفت: امروز فناوریهای به روز دنیا میتواند یک الگو موفق برای کشور ما باشد.
هزارخانی گفت: در حال حاضر ۱۳ درصد از آب شیرین کنهای دنیا در اروپا و ۶۰ درصد در خاورمیانه است که از این تعداد فقط دو درصد سهم کشور ما است، منابع آبی در دنیا رو به کاهش است و فقط با تکنولوژیهای به روز میتوانیم از این موضوع عبور کنیم.