علی توسطی در یک گفتوگوی تلویزونی به جزئیات دستورالعمل فروش اینترنتی نان اشاره کرد و گفت: پیرو مصوبه و تصمیم کارگروه تنظیم بازار و با هدف ساماندهی فروش اینترنتی نان، دستورالعمل فروش اینترنتی نان از سوی اتاق اصناف ایران ابلاغ شد.
وی افزود: این دستورالعمل در طول سه ماه به صورت آزمایشی اجرا میشود و اتاقهای اصناف سراسر کشور باید بر اساس قیمت و هزینههای فروش نان اینترنتی، اعم از هزینه حملونقل، پلاستیک، نوع نان، افزودنیها و قیمت نهایی را محاسبه کنند تا در هنگام خرید نان بر روی صورتحساب الکترونیکی نان ثبت و ارسال شود.
دبیرکل اتاق اصناف ایران اظهار داشت: از این پس و با توجه به اتصال دستگاه کارتخوان نانواییها به سامانه هوشمند، تمام متقاضیان خرید نان، (اینترنتی و حضوری)، نان خود را با رعایت نوبت خریداری میکنند. وی افزود: بر اساس ماده (۳) این دستورالعمل، قیمت و وزن نان عرضه شده توسط نانواییهای یارانهای در سکوها میتواند «مطابق نرخ نامه مصوب» یا «به صورت رقابتی» باشد.
وی افزود: این دستورالعمل در طول سه ماه به صورت آزمایشی اجرا میشود و اتاقهای اصناف سراسر کشور باید بر اساس قیمت و هزینههای فروش نان اینترنتی، اعم از هزینه حملونقل، پلاستیک، نوع نان، افزودنیها و قیمت نهایی را محاسبه کنند تا در هنگام خرید نان بر روی صورتحساب الکترونیکی نان ثبت و ارسال شود.
دبیرکل اتاق اصناف ایران اظهار داشت: از این پس و با توجه به اتصال دستگاه کارتخوان نانواییها به سامانه هوشمند، تمام متقاضیان خرید نان، (اینترنتی و حضوری)، نان خود را با رعایت نوبت خریداری میکنند. وی افزود: بر اساس ماده (۳) این دستورالعمل، قیمت و وزن نان عرضه شده توسط نانواییهای یارانهای در سکوها میتواند «مطابق نرخ نامه مصوب» یا «به صورت رقابتی» باشد.