با وجود آنکه ریزش قیمت منجر به سقوط ارزش بازار چادرملو به مرز ۱۰۰ همت شده (۴۵ درصد کاهش در مقایسه با اردیبهشت سال ۱۴۰۲) است، اما چادرملو عموماً در شهریورماه درآمد مناسبی محقق کرده و با توسل به آن تابستان را عادی سپری کرده و قطعیهای برق را نیز پشت سر گذاشته است.
چادرملو در سال ۱۴۰۲ توانست ۲۵ همت سود بسازد. در بهاری که گذشت به اندازه بهار سال گذشته سود ساخت و رشدی نداشت؛ با این حال p.e آن حدودا ۴ واحد است.
هزینههای شرکت افزایش یافته و حاشیه سود تا حدودی تحت فشار است، اما در بورس کالا طی یک هفته گذشته محصولات شرکت مورد توجه بوده است.
چادرملو در نمادهای ارفع، فغدیر، تجلی، فرود و تامین سرمایه امید مالکیت دارد و از آنها DPS دریافت میکند.
همچنین ظرفیت تولید برق نیروگاه چادرملو افزایش یافته و در تامین آب مورد نیاز، طرحهای زیرساختی در سالهای اخیر انجام شده است.
بنابراین از معدن تا شمش را در اختیار داشته و آب و برق نیز با روش خود تامین انجام میشود.
بررسی آمارهای منتشره سامانه کدال حاکی از تولید ۴۶۴ هزار و ۱۶۱ تن فولاد در شرکت چادرملو در ۵ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ است، آماری که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افت ۵۵ صدم درصدی نشان میدهد.
بررسی آمارهای سامانه کدال حاکی است در ۵ ماهه ۱۴۰۳ مقدار ۳ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۷۵۷ تن کنسانتره آهن (خشک)، ۷۷۱ هزار و ۶۹۳ تن آهن اسفنجی و یک میلیون و ۳۲۵ هزار و ۵۳۴ تن گندله در چادرملو تولید شد.
این گزارش میافزاید: مجموع فروش چادرملو در ۵ ماهه نخست امسال ۱۹۶ هزار و ۵۵۶ میلیارد و ۵۹۹ میلیون ریال (۱۹.۶ همت) بود.
جمع فروش این شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افت ۹.۳ درصدی داشته است.
۱۷ هزار و ۴۴۵ میلیارد و ۷۳۲ میلیون ریال از درآمدهای این شرکت در ۵ ماهه امسال ناشی از درآمدهای صادراتی بوده است.