وی افزود: امروز لازم است دانش شرکتهای دانشبنیان به صنایع وارد شود. این مسئله از یک سو باعث رفع نیازهای صنعت میشود و از سوی دیگر باعث میشود شرکتهای دانشبنیان جایگاه واقعی خود را پیدا کرده و توانمندیهای خود را در حوزههای مختلف افزایش دهند.
رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: بسیاری از این شرکتها ممکن است امروز به مرحله تجاریسازی فناوری نرسیده باشند. در چنین شرایطی سرمایهگذاری صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه باعث میشود این دسته از شرکتهای دانشبنیان و فناور نیز انگیزه لازم برای حرکت در این مسیر را پیدا کنند و ضمن الگو قرار دادن فولاد مبارکه در مسیر پیشرفت خود، بیش از پیش به حل مشکلات این هلدینگ یاری برسانند.
کاویانی ادامه داد: برای تولید یک تن فولاد، شاخصها و استانداردهای محیط زیستی مختلفی مانند میزان انتشار کربن، مصرف انرژی، آب و مواردی از این قبیل تعریف شده است.
وی اضافه کرد: دستیابی به این مهم، میطلبد که با همکاری شرکتهای دانشبنیان و فناور، بیش از گذشته اقدامات مختلف را در قالب تغییر فناوری، بهبود فرآیندها و استفاده از فناوریهای روز نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیا یا پردازش تصویر و مدلینگ انجام دهد.
رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه گفت: در سالهای اخیر فولاد مبارکه عملکرد خوبی در بسیاری از حوزهها داشته و در مقایسه با شرکتهای هم تراز خود عملکرد مناسبی از خود نشان داده است. برای مثال این شرکت امروز در زمینه مصرف آب سرآمد است.
کاویانی خاطرنشان کرد: آنچه باید مورد توجه قرار گیرد این است که اگر با سرعت در مسیری که شرکتهای برتر دنیا طی میکنند حرکت نکنیم، به گونهای عقب خواهیم افتاد که در آینده قابل جبران نیست. امروز فولاد مبارکه در مسیر خوبی در حال حرکت است و از شرکتهای بسیاری برای توسعه خود استفاده میکند.