سهام کانی‌سازان کیمیا؛ 66 همت به فولاد مبارکه و فولاد کاوه فروخته شد

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان با اشاره به واگذاری سهام شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا افزود: این شرکت به کنسرسیومی متشکل از فولاد مبارکه با سهم ۵۵ و شرکت فولاد کاوه متعلق به بنیاد مستضعفان با سهم ۴۵ درصد واگذار شد که اقدام مهمی برای تامین مواد و خوراک شرکت فولاد مبارکه و همچنین اشتغال‌زایی و امنیت اجتماعی است.

سمیعی نژاد با اشاره به واگذاری سهام شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا افزود: این شرکت به کنسرسیومی متشکل از فولاد مبارکه با سهم ۵۵ و شرکت فولاد کاوه متعلق به بنیاد مستضعفان با سهم ۴۵ درصد واگذار شد که اقدام مهمی برای تامین مواد و خوراک شرکت فولاد مبارکه و همچنین اشتغال زایی و امنیت اجتماعی است.

وی بیان داشت: به این ترتیب شرکت فولاد مبارکه کار بسیار بزرگی برای آینده سهامداران خود انجام داد و علاوه بر آن بنیاد مستضعفان در فاز توسعه فولادی وارد شد.

*توجه به معادن افغانستان تضمین‌کننده آینده صنعت فولاد ماست/ لزوم توسعه شاهراه خواف

سمیعی نژاد معتقد است: امروز بهترین و بکرترین معدن کشورمان در سنگان واقع شده است. با این حال آینده صنعت فولاد کشورمان معادن افغانستان است و باید بتوانیم از ظرفیت شاهراه خواف به عنوان نزدیک‌ترین مرز مواد معدنی به افغانستان در راستای تامین صنعت فولادمان، سیاست‌گذاری و سرمایه‌گذاری کنیم.

وی تصریح کرد: این واگذاری بسیار مهم بود و دو سهامدار یاد شده اهلیت کامل دارند و اکنون فولاد مبارکه یک ذخیره ۱۰ میلیون تنی تولید کنسانتره و گنداله برای خودش دارد و به این ترتیب امیدواریم در موضوع تامین مواد اولیه این شرکت در آینده هیچ مشکلی ایجاد نشود.

*اکتشافات سطحی دیگر پاسخگوی تامین نیازها نیست/ لزوم توجه ویژه به اکتشافات عمیق

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان خاطرنشان‌کرد: استراتژی بعدی ما بستگی به سیاست‌های توسعه‌ای بانک پارسیان دارد. اکنون در راستای خلا موجود در اکتشافات در حال تعمیم دادن بزرگترین شرکت حفاری اکتشافی کشور هستیم و مطابق سیاستگذاری انجام شده ۳۰ حفاری عمیق برای اکتشافات در حال خریداری است که تاکنون ۱۸ مورد آن تامین شده است.

وی ادامه‌داد: آنچه در بخش معدن ما فقیر و مغفول مانده، موضوع اکتشافات عمیق است و اکتشافات سطحی چاره‌ای برای تامین مواد اولیه ما نیست.
سمیعی نژاد گفت: اکنون اقدامات لازم برای راه‌اندازی کارخانه کنسانتره مس در سیستان و بلوچستان انجام شده، فناوری آن انتخاب و در حال سرمایه‌گذاری روی آن هستیم. همچنین برای تامین مواد اولیه و خوراک کارخانجات، چندین معدن در این استان در دست اکتشاف است.

Related posts

سقف میزان تولید روزانه ورق گالوانیزه در فولاد مبارکه جابه‌‌جا شد

دیدار نوروزی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با همکاران و کارکنان شرکت های منطقه گل گهر

رکورد تولید در تاریخ ۱۴۰۴/۰۱/۰۸ در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر