صادقی، معاون توسعه کسبوکار ارتباط قردا در مراسم رونمایی این سرویس گفت: ایجنت هوش مصنوعی میتواند بسته به محیط فعالیت، با محیطهای فیزیکی (رباتیک) یا محیطهای دیجیتالی همانند یک دستیار مجازی تعامل کرده و تسکهای محول شده را به صورت خودکار انجام دهد. هدف از طراحی ایجنتها بهبود فرآیندهای کاری، کاهش هزینهها و یا ارائه راهحلهای دقیق و سریع است. یکی از جنبههای مهم ایجنتها، انجام عملیاتی است که به صورت دستی انجام میشده است.
ادراک، عملکرد، یادگیری و تعامل از جنبههای مهم ایجنتهای هوش مصنوعی است.
ایجنتهای هوش مصنوعی در کاربردهای گستردهای مانند دستیار مجازی، رباتها، سیستمهای توصیه گر و… مورد استفاده قرار میگیرند. طراحی ایجنتها به گونهای است که توانایی درک نیاز کاربران و پاسخ به این نیازها را داشته باشد.
وی همچنین افزود: ایجنت هوش مصنوعی ارتباط فردا به منظور ثبت تراکنشهای رومزه کابران در اپلیکیشنهای مدیریت ثروت، طراحی شده است. این ایجنت ویس کوتاهی از کاربر دریافت کرده و با آنالیز ویس دریافت شده تراکنشهای کاربر را از ویس استخراج میکند که مراحل پیادهسازی این ایجنت به این شرح است:
*سرویس تبدیل ویس به متن(voice2text):
در این سرویس، ویس ارسالی کاربر ابتدا به متن تبدیل شده و این متن بر مبنای مدلهای زبانی تا حد ممکن به صورت اصلاح شده تبدیل میگردد.
*سرویس دریافت کتگوریهای کاربر:
در این سرویس، قبل از تبدیل متن به تراکنش، کتگوریهای تعریف شده توسط کاربر از طریق ایجنت استعلام میشود. این کتگوریها همانی است که کاربر در اپلیکیشن های مدیریت ثروت تعریف کرده است. در مرحله بعدی یکی از وظایف ایجنت درک صحیح از نوع تراکنش به کتگوریهای کاربر است.
*سرویس تبدیل متن به تراکنش (Text2Transaction):
در این مرحله با استفاده از یک مدل بزرگ زبانی که قلب اصلی این ایجنت را تشکیل میدهد، متنی که در مرحله قبل استخراج شده بود به تراکنش تبدیل میشود.
توسعهی ایجنت هوش مصنوعی به عنوان اولین دستاورد ارتباط فردا در حوزه AI، این هلدینگ را در زمره شرکتهای حوزه پولی مالی قرار میدهد که در آغاز سال ۲۰۲۵ میلادی، سنگ بنای توسعه و ارایه خدمات مالی را بر روی هوش مصنوعی گذاشته و انتظار میرود ارتباط فردا از پیشگامان صنعت پرداخت در این حوزه باشد.