احیای این طرحها از طریق تأمین مالی به مبلغی افزون بر ۳۰ هزار میلیارد ریال انجام شده و اقدامات متعددی در این فرآیند صورت گرفته است که شامل تمدید تسهیلات، رفع مشکلات مربوط به پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و انجام سایر اقدامات قانونی و مالی بوده است.
این گزارش میافزاید: تا کنون ۶۶ درصد از برنامه بانک کشاورزی برای تعیین تکلیف ۴۴۸ فقره طرح راکد محقق شده است که با توجه به عزم جدی بانک کشاورزی در حمایت از توسعه پایدار اقتصادی و بهبود کیفیت زندگی هم وطنان، انتظار میرود این روند تا پایان سال جاری ادامه یابد و به تحقق اهداف اقتصادی کشور کمک کند.
شایان ذکر است، بازگشت طرحهای راکد اقتصادی به چرخه تولید اهمیت چشمگیری در بهبود وضعیت اقتصادی کشور دارد و علاوه بر افزایش ظرفیتهای تولیدی و رشد بهره وری منابع موجود، به ایجاد و حفظ اشتغال نیز کمک میکند؛ همچنین با فعال شدن این طرحها، علاوه بر تأمین نیازهای بازار داخلی و خارجی، فعالیتهای اقتصادی و تجاری پویاتر میشوند و زنجیره تأمین و توزیع کالاها بهبود مییابد. تجدید حیات این طرحها میتواند به افزایش سرمایهگذاری، بهره وری بیشتر و در نهایت بهبود کیفیت زندگی مردم منجر شود و زمینهساز رشد پایدار و متوازن اقتصادی شود.