بازدید مدیرعامل گروه مپنا و هیئت همراه از پروژه آریان (زنجان ۲)

در این بازدید، محمد اولیا، مدیرعامل گروه مپنا، به همراه خلیل بهبهانی، مدیرعامل حوزه برق، سروش سالم، مدیرعامل شرکت توسعه انرژی شمال و جنوب (کارفرما) و فریدون هنری، مدیرعامل شرکت توسعه یک از روند اجرای واحد بخار این نیروگاه بازدید کردند.

همچنین جمعی از مدیران ارشد گروه مپنا و نمایندگان کارفرما در این بازدید حضور داشتند. در جریان این بازدید، آخرین وضعیت پیشرفت پروژه مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص ادامه فرآیند اجرا و چالش‌های پیش‌رو، گفت‌وگو و تبادل‌نظر صورت پذیرفت.

نیروگاه سیکل ترکیبی آریان (زنجان ۲) در کیلومتر ۸۲ اتوبان زنجان–تبریز واقع شده و یکی از پروژه‌های در حال اجرای شرکت توسعه یک مپنا به‌شمار می‌رود. این نیروگاه شامل دو واحد گازی هر یک به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۱۸۰ مگاوات است که در مجموع ظرفیت نهایی ۵۴۶ مگاوات را فراهم می‌کند.

از مشخصات فنی این پروژه می‌توان به استفاده از توربین MAP2B و بویلر سه‌فشاره اشاره کرد.

واحد اول این نیروگاه در تاریخ نهم خرداد ۱۴۰۱ و واحد دوم در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ با شبکه برق سراسری سنکرون شدند. کارفرمای پروژه، شرکت توسعه انرژی شمال و جنوب و مشاور آن نیز شرکت مهندسی قدس نیرو است.

توسعه همکاری مشترک گروه مپنا با گروه صنعتی ایران ترانسفور

محمد اولیاء، مدیرعامل گروه مپنا، به همراه خلیل بهبهانی، نایب رییس هیئت مدیره و مدیرعامل حوزه برق این گروه و برخی از مدیران عامل شرکت‌های توسعه گروه مپنا و مدیران ذیربط، از خطوط تولید شرکت ایران ترانسفو بازدید کردند.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو در جلسه با مدیر عامل گروه مپنا، خواستار افزایش همکاری‌های مشترک از جمله در توسعه زنجیره ارزش انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی شد.

در ادامه و در نشست مشترک بین مدیران ارشد گروه مپنا با مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو، موضوع افزایش همکاری‌ها از جمله تامین ترانسفورماتور، بازاریابی و توسعه صادرات و همکاری مشترک در حوزه توسعه زنجیره ارزش انرژی‌های تجدیدپذیر مورد بررسی قرار گرفت.

Related posts

رونمایی از ۵ محصول دارویی جدید شستا با حضور مقامات داخلی و بین‌المللی

تأسیس هلدینگ تخصصی انرژی تجدیدپذیر با مشارکت گروه مپنا و بانک‌های تجارت و ملت؛ گامی بلند در توسعه سرمایه‌گذاری‌های سبز

پیشگامی مبین انرژی خلیج فارس در ارتقای سامانه‌های کنترل توربین گازی؛ گامی مهم در پایداری عملیاتی