«سمیه خلوصی» امروز (چهارشنبه) در نخستین همایش بینالمللی «تحول دیجیتال در صنعت فولاد، معدن و صنایع معدنی» اظهار داشت: همافزایی ملی در توسعه فناوریها مورد نیاز است. این همایش شروعی…
«سمیه خلوصی» امروز (چهارشنبه) در نخستین همایش بینالمللی «تحول دیجیتال در صنعت فولاد، معدن و صنایع معدنی» اظهار داشت: همافزایی ملی در توسعه فناوریها مورد نیاز است. این همایش شروعی برای همافزایی و همکاری بین وزارت صمت، ارتباطات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهمنظور امکان انتقال فناوری به کشورمان برای جهش در اقتصاد دیجیتال است.
وی افزود: معدن و صنایع معدنی بخش پیشروان اقتصادی کشور است که در آن از ١٠۵ میلیون تن استخراج سنگآهن تا تولید ٢٢ میلیون تن محصولات فولادی را در کشورمان داریم.
خلوصی بیانداشت: صنعت فولاد توسعه یافته است و این صنعت به سمت طرحهای توسعهای حرکت میکند.
وی ادامهداد: همچنین در صنعت مس پنجمین کشور جهان هستیم که ۱۴۰ هزار تن کاتد (کاتد مس یکی از مواد و محصولات اولیه حوزه مس برای تولید مفتول مس است) تولید میشود. در این زمینه کشورمان چهاردهمین کشور تولیدکننده کاتد است.
معاونایمیدرو اضافهکرد: در سرب و روی کشورمان دارای رتبه ششم جهان است، همچنین ٣٠٠ هزار تن تولید شمش روی و ١١ تن تولید شمش طلا داریم.
تدوین سند ورود صنایع به نسل چهارم فناوری
وی تأکید کرد: تحول در اقتصاد بدون ورود فناوریها امکانپذیر نیست و باید در سیاستهای کلان به این موضوع توجه شود. ذخایر ما قابل توجه است و در برنامههای توسعهای به عنوان بخش تحولآفرین هستیم.
خلوصی، از تدوین سند ورود صنایع به نسل چهارم خبر داد و گفت:ایمیدرو با همکاری شرکتهای معدنی در جهت ارتقای سطح دانش صنعتگران تلاش میکند و به این منظور برگزاری همایشها و دورههای آموزشی برنامهریزی شده است.
نخستین همایش بینالمللی تحول دیجیتال در فولاد، معدن و صنایع معدنی امروز ۱۹ مهر ماه توسطایمیدرو و بنیان نوآوری هوش مصنوعی در سالن همایشهای صدا و سیما در حال برگزاری است.
جدیدترین پیشرفتها در تحول دیجیتال و صنعت نسل ۴ و ۵ در این همایش مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
این همایش بینالمللی به بررسی چالشها، راهحلها و فرصتهای DT در فولاد و معدن و پایداری و بهرهوری آن توسط اساتید مجرب و متخصص داخلی و بینالمللی میپردازد.
رویکردهای این رویداد، بهرهوری و پایداری صنعت فولاد، معدن و صنایع معدنی در سایه تحول دیجیتال (راهکارها و چالشها) است.
در حاشیه این همایش، پاویون اختصاصی ارائه توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در صنعت برگزار میشود.