آغاز سی و هشتمین دوره جشنواره قرضالحسنه بانک ملت
بانک ملت از آغاز سی و هشتمین دوره جشنواره بزرگ حسابهای قرضالحسنه پسانداز ریالی و ارزی خود خبر داد. به گزارش روابط عمومی این بانک، این جشنواره از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری کلید خورده است. سپردهگذاران و خیرین محترم تا پایان مردادماه فرصت دارند تا با افتتاح یا افزایش موجودی حساب خود، در این طرح بزرگ شرکت کنند. هدف اصلی این جشنواره، جذب منابع مردمی برای گرهگشایی از مشکلات اقشار مختلف جامعه است. این منابع در قالب اعطای تسهیلات قرضالحسنه به نیازمندان تخصیص داده خواهد شد.
جوایز ویژه و ارزنده برای سپردهگذاران خوششانس
در این دوره از جشنواره، جوایز بسیار ارزشمندی برای تقدیر از مشارکتکنندگان در نظر گرفته شده است. جوایز ویژه این دوره شامل 1404 جایزه نقدی به ارزش هر کدام 250 میلیون تومان میباشد. علاوه بر این، تعداد 4404 جایزه نقدی دیگر به ارزش هر کدام 25 میلیون تومان به برندگان اهدا خواهد شد. این جوایز ویژه در کنار هزاران جایزه نقدی دیگر، از طریق قرعهکشی به سپردهگذاران حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک ملت تعلق میگیرد.
شرایط شرکت در قرعهکشی بزرگ بانک ملت
شرایط شرکت در قرعهکشی این دوره به صورت شفاف اعلام شده است. حداقل موجودی لازم برای حسابهای قرضالحسنه پسانداز ریالی مبلغ 2,000,000 ریال تعیین شده است. برای حسابهای ارزی نیز حداقل موجودی معادل 100 یورو یا دیگر ارزهای معتبر در نظر گرفته شده است. سیستم امتیازدهی نیز به این صورت است که به ازای هر 1,000,000 ریال در هر روز، یک امتیاز برای صاحب حساب منظور میگردد. بدیهی است که افزایش موجودی و مدت زمان سپردهگذاری، شانس برنده شدن را افزایش میدهد.
الزامات لازم برای دریافت جایزه در صورت برنده شدن
بانک ملت شروط لازم برای اعطای جوایز به برندگان را نیز مشخص کرده است. بر این اساس، حساب مشتری باید در روز برگزاری قرعهکشی مفتوح و فعال باشد. همچنین حفظ حداقل موجودی تعیین شده در روز قرعهکشی برای شرکت در آن الزامی است. شرط اصلی برای دریافت جایزه، حفظ حداقل موجودی به مدت 3 ماه متوالی یا 90 روز پیوسته در طی دوره جشنواره میباشد. این دوره از زمان آخرین مهلت برای افتتاح حساب یا تکمیل موجودی محاسبه خواهد شد.
***
جشنوارههای حسابهای قرضالحسنه مانند طرح بانک ملت، ابزاری کارآمد برای تجهیز منابع خرد در نظام بانکی هستند. این طرحها با ایجاد انگیزه از طریق جوایز نقدی، افراد جامعه را به پسانداز و مشارکت در امور خیرخواهانه ترغیب میکنند. منابع جمعآوری شده در این حسابها، پشتوانه مالی قدرتمندی برای شبکه بانکی جهت اعطای تسهیلات ضروری مانند وام ازدواج، درمان و اشتغالزایی فراهم میآورد. این چرخه مالی ضمن تقویت سنت پسندیده قرضالحسنه، به کاهش فشارهای اقتصادی بر دوش اقشار کمبرخوردار و افزایش سطح رفاه اجتماعی کمک شایانی مینماید و یک بازی برد-برد برای سپردهگذاران و کل اقتصاد است.