شرکت فولاد آلیاژى ایران از ابتداى تاسیس تاکنون با تولید ۴۴۸ گرید متفاوت فولاد، موجب خودکفایى کشور در تامین برخى محصولات موردنیاز صنایع فلزى شده است.
مهندس کمالزاده، مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژى ایران ضمن اعلام مطلب فوق گفت: این شرکت با تکیه بر دانش ملى، براى اولین بار در کشور موفق به تولید فولاد “تندبُر” شده است.
کمالزاده گفت: تحریمها موجب اجبار صنایع بر تکیه به توان داخل شده است که همین موضوع باعث رشد بومىسازى در کشور گردید.
وى افزود: مهمترین فاکتور در بومى سازى جلب اعتماد مصرفکننده است. مدیرعامل فولاد آلیاژى ایران با اشاره به اراده و پشتکار نسل جوان که داراى سبک و دانش ویژهاى هستند، بیان کرد: در مجموعه فولاد آلیاژى ایران تاکنون بیش از ۲۰۰ ثبت نیاز بومىسازى صورت گرفته و از این میان ۳۰ مورد از آن به مرحله انجام رسیده است.
به گفته او، فولاد آلیاژى ایران با تدوین آییننامهاى، درصدد است نیازهاى خود را از داخل تأمین و درصورت عدم امکان تولید داخل از سایر کشورها تهیه نماید.
مدیرعامل فولاد آلیاژى ایران اظهار داشت: علیرغم بومىسازىهاى صورت گرفته، هنوز تجهیزات حساس و دانش محور صنعت فولاد در داخل کشور ساخته نشده است ولى باتوجه به پیشرفتهایى که کشور در این زمینه داشته است، پیشبینى مىشود در آینده نزدیک اقدام به ساخت قطعات پیچیدهتر و حساستر نماید.
کمالزاده گفت: شرکت فولاد آلیاژى ایران آماده همکارى با شرکتهاى دانش بنیان براى ساخت قطعات حساس است.
مدیرعامل شرکت فولادآلیاژى ایران در ادامه این گفت وگو درخصوص خلاء نیروى انسانى خبره و آموزش دیده افزود: عدم شناخت نیازها و عدم اجازه بلوغ و رشد نسل جوان از عوامل مهاجرت متخصصان از کشور به شمار مىروند.
به گفته وى فولاد آلیاژى ایران با همکارى دانشگاه صنعتى شریف، تعریف پروژههاى دانشجویى از قبیل متالورژى، مکانیک، الکترونیک، مدیریت، اقتصاد و… را در دستورکار خود قرار داده است.
مدیرعامل شرکت فولادآلیاژى ایران هم چنین افزود: این شرکت درنظر دارد از طریق مرکز نوآورى خود در پارك علم و فناورى، دانش آموختگان و دانشجویان رشتههاى مرتبط با این صنعت را جذب نماید. شایان ذکر است، شرکت فولاد آلیاژى ایران در نظر دارد با راهاندازى برج فناورى در دانشگاه یزد از توان علمى دانشگاه در حوزه هوش مصنوعى در صنعت بهرهگیرى نماید. کمالزاده گفت: راه برون رفت از شرایط تحریمى، بهرهگیرى از اقتصاد مقاومتى و رشد دانش در کشور است.
مدیرعامل فولاد آلیاژى ایران در پایان عنوان کرد: رشد تکنولوژى و استفاده از توان داخل مىتواند موجب از بین رفتن فساد در خریدهای خارجى شود که در نهایت اقتصادى سالم و شکوفا را به همراه خواهد داشت.