صدور مجوز فعالیت نخستین صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر تخصصی پتروشیمی در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

توسط

مجوز فعالیت نخستین صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر تخصصی در صنعت پتروشیمی کشور به نام صندوق صنایع پتروشیمی خلیج فارس در تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ از سوی دبیرخانه کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری ریاست جمهوری صادر شد. این صندوق با سهامداری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و چندین شرکت پتروشیمیایی زیرمجموعه، فعالیت خود را رسماً آغاز کرد.


*صدور مجوز فعالیت برای صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر پتروشیمی خلیج فارس

در تاریخ ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، مجوز فعالیت صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس توسط دبیرخانه کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری ریاست جمهوری صادر شد. به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، این مجوز به استناد مقررات و پس از طی مراحل قانونی لازم، به صندوق اعطا گردید تا زمینه فعالیت‌های جدید در حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر و مالی حوزه پتروشیمی فراهم شود.

*قلمرو و چارچوب فعالیت‌ها مطابق اساسنامه

مطابق با صدور این مجوز، صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر پتروشیمی خلیج فارس قادر خواهد بود تمامی فعالیت‌های مرتبط با موضوعات مندرج در اساسنامه خود را تحت نظارت سهامداران به انجام رساند. محوریت اصلی فعالیت‌های صندوق در دو زمینه سرمایه‌گذاری خطرپذیر در پروژه‌های نوآورانه و مشارکت در پروژه‌هایی است که مشمول اعتبار مالیاتی می‌شوند.

*معرفی سهامداران صندوق و ظرفیت مشارکت

سهامداران اصلی این صندوق شامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به عنوان سهامدار عمده، به همراه شرکت‌های پتروشیمی اروند، بندر امام، تندگویان و شرکت فجر انرژی خلیج فارس هستند. این ترکیب سهامداری، امکان بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های مالی و فنی شرکت‌های پیشرو حوزه پتروشیمی را برای پروژه‌های پژوهشی و فناورانه فراهم می‌سازد.

*اهمیت رویکرد تخصصی صندوق در صنعت پتروشیمی

صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر پتروشیمی خلیج فارس به عنوان اولین صندوق خطرپذیر تخصصی در صنعت پتروشیمی، موفق به اخذ مجوز فعالیت از سوی کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری ریاست جمهوری شده است. این موفقیت، زمینه‌ساز اجرای پروژه‌های نوآورانه، حمایت از توسعه دانش فنی و ارتقاء جایگاه صنعت پتروشیمی در عرصه پژوهش و فناوری کشور محسوب می‌‌شود.

*حوزه‌های فعال سرمایه‌گذاری و حمایت مالی

این صندوق نقش کلیدی خود را با تمرکز بر سرمایه‌گذاری خطرپذیر در پروژه‌های فناورانه و همچنین ساز و کارهای مرتبط با اعتبار مالیاتی ایفا خواهد کرد. توسعه اکوسیستم نوآوری و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها از طریق این صندوق، اهداف اصلی حوزه فعالیت آن محسوب می‌گردد.

 

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پیام بگذارید

اطلس اقتصاد