اصلاح جاده قلعه‌چنعان كانتكس؛ نماد مسئولیت‌های اجتماعی «فخوز»

توسط

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، در ۱۲ کیلومتری جنوب شرقی اهواز روستایی با مردمی خونگرم، مهمان‌نواز و پرتلاش قرار دارد. روستای قلعه‌چنعان اهواز، دومین روستای بزرگ ایران پهناور با وسعت ۱۵ هکتار و جمعیتی حدود ۱۶ هزار نفر است. این روستا در دو کیلومتری شرکت فولاد خوزستان قرار گرفته و در سال های اخیر با افزایش فعالیت‌های شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، خدمات زیربنایی زیادی از جمله ساخت درمانگاهی مجهز در دو طبقه (هر طبقه، ۷۵۰ متر و مجهز به تمام امکانات پزشکی و بهداشتی)، بازسازی منازل ناایمن، اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و… در این منطقه انجام شده است.

یکی از دغدغه‌های مردم شریف این منطقه در سال‌های اخیر، اصلاح و دو بانده کردن جاده قلعه‌چنعان به کانتکس بوده که پس از بازدید میدانی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، وی قول مساعد آن را به مردم داده بود.

امین ابراهیمی در اسفند ماه ۱۴۰۱ در آیین رونمایی از دستگاه اندازه‌گیری آهن کل و فلزی در آهن اسفنجی (برای اولین بار در جهان)، قول بازسازی اساسی، تعریض و ساخت این جاده را (که در بین مردم محلی به جاده مرگ مشهور بود)، به ساکنان شهرستان کارون داد.

این جاده یکی از شریان‌های اصلی ارتباطی و البته حادثه‌خیز در شهرستان کارون و منطقه محروم قلعه‌چنعان است که جهت رفاه حال ساکنان این منطقه به زودی به بهره‌برداری می‌رسد. آنطور که مردم منطقه می‌گویند، وضعیت نامناسب جاده باعث شده است هرساله تعدادی از خانواده‌ها به دلیل حوادث رانندگی در این جاده عزادار شوند.

به دلیل یک بانده بودن، فرسودگی آسفالت، فاقد شانه، روشنایی و جدول‌کشی این جاده ارتباطی، سالانه شاهد ده‌ها تصادف مرگ‌بار بوده‌ایم و شرکت فولاد خوزستان در تعریض، بهسازی و دوبانده کردن این جاده پیش‌قدم شده است.

شرکت فولاد خوزستان در قالب انجام مسئولیت‌های اجتماعی، ۶۰۰ میلیارد ریال برای دو بانده کردن این جاده اختصاص داده بود که با توجه به مشکلات معارضان و الحاقیه پروژه و تامین نور و ایجاد فضای سبز، هزینه اجرای این پروژه افزایش یافت.

گفتنی است تاکنون چندین پروژه مهم و زیربنایی و اصلاح جاده‌های پرخطر از جمله جاده ۳۰۰ دستگاه، میدان بنک‌داران و اکنون جاده قلعه‌چنعان کانتکس توسط شرکت فولاد خوزستان به سرانجام رسیده است.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پیام بگذارید

اطلس اقتصاد